Pertubuhan Kebajikan Dan Amal Rumah Teduh Perlis Bina Pantri Makanan #AyamWithYou, Bantu Komuniti Kangar

Perlis, Mei 27, 2020 – Walaupun negara kini menghadapi situasi sukar akibat wabak Covid-19, semangat saling mambantu, murah hati dan saling percaya-mempercayai tetap utuh dalam kalangan rakyat. Kemudahan lama seperti pantri makanan untuk kegunaan ramai kini diberi wajah baru.  In…

Kurma Ajwa Asli Madinah (Rihura) Lembut Yang Wajib Dimiliki

Kurma Ajwa Asli Madinah (Rihura) Lembut Yang Wajib Dimiliki Kurma atau tamar merupakan buah yang sangat istimewa.Lazimnya buah kurma seringkali dikaitkan dengan bulan Ramadan kerana ia merupakan amalan sunnah ketika berbuka puasa. Tetapi kini penggunaan buah kurma telah meluas…

Resipi Donut Gebu dan Lembut

Resipi Donut Gebu dan Lembut | Dalam banyak-banyak kuih tradisional, anak-anak Atul suka sangat dengan kuih donut . Tak kiralah, donut bersalut gula atau bersalut coklat. Asalkan donut, pasti anak-anak Atul suka sangat. Salah satu kuih donut gebu yang selalu Atul buat untuk anak-a…

Cara Letak Scroll Box di Bloglist

Cara Letak Scroll Box di Bloglist | Hai semua. Dah selesai berbuka tu? Atul sudah. Alhamdulillah. Hari ini simple je sebab tadi berbuka sensorang, suami kena kerja 24jam, bertugas sempena ops COVID-19 ni. So, hari ini Atul nak share 2 cara letak scroll-box di bloglist . Atul hara…